Nak tanya, boleh ka saya mengambil supplement Powerlife Iron Pyrophosphate Plus untuk tambah darah?

Saya risau akan membahayakan kandungan jika meneruskan untuk mengambil pil ini.#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

Nak tanya, boleh ka saya mengambil supplement Powerlife Iron Pyrophosphate Plus untuk tambah darah?
1 Trả lời

saya ambik yang ni untuk calcium, beli kt farmasi diorg ckp ibu mngndung bole mkn, tp xtau la yg awk punya farmasi ckp apa..

2y trước

ooooo, waktu awk beli tu.. farmasi ckp ok ke, nnt awk tnya doktor mcm mna