mengandung selepas keguguran

Saya risau akan kandungan kali ni..sebab saya baru lepas keguguran awl bulan april..mommy luar sana,any tips please

29 Các câu trả lời

Kita sama sis.. Bln 1 gugur sbb ada kntung sja.. Ni dah 19 mnggu.. Mmg rsa nk scan tiap2 mnggu je.. 😁😁

5y trước

betoi. jd mcm trauma kes lalu. tu rasa nk jaa tgk perkembangan baby mcm mna

Nnti akn dipantau nurse. Dan doc apa asbab kita take note dan berjaga2..smoga smuany dpermudahkn aamin.

Jangan stress..makan mknan bhasiat..rasanya asid folic tu bagus makan. Tapi2 apa2 pon tanya doc better.

Bnyakkan rehat dan jngan stress. Jaga pemakanan juga lpastu bnyakkan minum air masak

lepas gugur tu..ada mkn ape2 x...sbb saya pn bru je gugur ni..sedih sgt

5y trước

haaa mkn acid folic jaa. ada amalkan jus momomhope. tp tksure laa berkesan ka tak

In shaa Allah semoga dipermudahkan proses mengandung

Semoga dpermudahkan segala urusan. Take care

Aamiin semoga dipermudahkan aamiin

Aamiin, moga dipermudahkan urusan

semoga semua baik baik saja 😊