Kebas Kaki Dan Terjaga Waktu Malam Sehingga Tidak Boleh Tidur Balik.

Saya Rasa Urat Dekat Peha Rasa Bersimpul Dan Kebas2 Di Bahagian Kaki Dan Selalu Terjaga Sebab Sakit Kaki dan kadang2 tak boleh nak tido balik... Ada Tak Cara Nak KurangKan atau legakan sedikit kebas kaki saya? Hmmmm

3 Các câu trả lời

Setiap hari, sis cuba rendam kaki dengan air suam. Kalau macam saya, saya mandi dengan air suam, rendam kaki dengan garam dan air suam. Tu semua untuk lancarkan darah. Lagi satu, sebelum tidur pakai stokin untuk elak kan kejang.

5y trước

Doktor tak bagi mandi air panas... Sbb takut baby meragam ke ape macam tu lah... Tapi saya tapi igt sgt ape doktor cakap hati tu... Tapi kalau rendam kaki dgn air suam tu saya boleh cuba... Tq....

Sy pun selalu mcm tu.. Cara sy kurangkan letak kaki dlm posisi yg tinggi time tidur atau pun letak bolster d celah2 kaki supaya kaki sebelah atas tu x tbeban sgt atau tegang..

5y trước

Oohh.. Yeke... Okey malam ni saya tido mcm tu kalau sakit... Ni pun saya tengah buat mcm sis suruh sambil main fon... Tq...

Sa Ada urat pada betis.doc bagi stockin pakai pada bila2 Masa tuk elak kaki sakit.

5y trước

Tp yg ni doc yg bg.