sedih

saya rasa tak tahu nak cakap apa dah .. luruh jantung hati .. saya tinggal 3 hari lagi nak bersalin .. tapi apakan daya , takdir saya allah tentukan begini .. suami saya hanta mesej , kalau saya ambil duit dia , dia ceraikan saya .. saya dah pun ambil duit dia sebab keperluan anak saya .. jatuh ke talak ?? mohon pencerahan .. andai jatuh , saya kene redho tentuan ilahi terhadap sayaa ..

23 Các câu trả lời

Sis pergi pejabat agama dulu.. Klu sbb niat dia cakap jatuh... Tapi klu dia cakap skdr marah bkn sbb niat dan x mahu insyaallah x jatuh

Smpai mcm tu sekali ke?Kan amk utk kegunaan ank jugak? Xkan la berkira smpai mcm tu?

Alamak, rasanya jatuh tu.. Adeyh x fikir pnjg btul suami kamu tu ya huhu.. 🤦‍♀️

4y trước

Boleh ambil duit suami. Cuba tgk ceramah..

Macam ya. Apa2 pun kena rujuk pejabat agama. Banyak2kn bersabar ya. Jaga diri & baby

allahu...sngnya dye jatuhkan talak disaat sis kandungan bayi dye...

Ringannya mulut dia sebut cerai. Tggal aje laki gini 😤

Better ke pejabat agama sis. Minta pendapat dan kepastian

Jatuh dh talak tu sis,semoga sis tabah dan kuat utk baby

pergi ke pejabat agama tanya org yg lebih arif...

sbar ye kak.. semoga trus kuat demi ank