Hi mommy!

Saya rasa saya keguguran, kemarin tiba2 darah keluar berketul2. Dan perut sangat krem. Harini bila bangon dah tak ada darah lagi. Saya risau. Adakah period atau miscarriage??

21 Các câu trả lời

jumpa doktor sis. 😊 segera.

Better pergi jumpe doktor

dah g hosp/ kkinik ke sis

Hurmm..kalau libatkn drh ni sis..better g hsptl... Yg bhya nye pd sis klu delay2.. also bby..klu sis lmbt brtindak..dr bby leh d selmtkn..lngsung xdpt dslmtkn.sbbnye..suke berlengah2.. klu sis tnye dkt sini..mmg xkn dpt mmbntu apa2... Adeihh..sis..prkara cmni bkn main2 tw.. leh delay2 g hsptl...😩

Jumpa doc

Jumpa doktor segera sis.. bila bleeding ni risau kesihatan sis dan baby dlm kandungan..

Jika berdarah lagi pergi terus ke hospital.... Jangan tangguh....

Bleeding saja terus ke hospital Sis untuk dapat pemeriksaan segera

Jumpe doc

Terus ke hospital sis! Jangan tunggu lagi!