baby 30weeks

saya pregnant prtama kali skrg masuk 30weeks baby kerap mngeras . bole saya tahu kenapa ?

2 Các câu trả lời

Kalau tak kerap tu mungkin braxton hicks (false contraction). Rahim mengeras sebagai persediaan untuk real contraction nanti. Boleh cuba google atau cari article dlm apps ni untuk bacaan lanjut

Ye sis, sama saya skrg pon merasai jgk. Skrg 32 weeks 6 days kerap jgk dia mengeras, tapi dia akan lembut balik. Jgn risau rajin usap2 perut dia akan elok balik🥰