Keputihan berwarna coklat

Saya pregnant nak masuk 11W. kerja agak menggunakan fizikal. Agak lasak. Masa 10W ade keputihan coklat keluar. Agak nervous terus ke klinik. Alhamdulillah semua Okayy. Minta ubat kuatkan rahim sbb risau Tapi Dr cakap tak perlu.. sy just penat dan nampak rahim sy sihat. Harini balik kerja sy perasan ada keluar lagi keputihan coklat tu. Hati tak tenang lagi Sekali....apa yg perlu sy buat ya. Macam mana nak tau kandungan kita sihat... Adakah mmg solutionnya k klinik n scan? Mohon bantuan 🙏🏻😣#firstmom #ingintahu

19 Các câu trả lời

Saya pun sama, tengah alami ni skrg. Ada discharged darah sikit. Bila wipe. Hmm risau. Skrg mmg dah 2 minggu on duphaston. Harap x ada spotting lagi

ambil suppliment ni mommy, untuk kuatkan Rahim. sy ambil ketika 5week kandungan sampai 20 mggu

Cuba ke klinik lain. Pelik doktor kata tak perlu. Locum ke? Sebab discharge coklat tak normal.

Pergi clinic lagi dear. Tangkap gambar cexair yg keluar tu nnti tunjuk dekat dr

G klinik swasta maybe doc boleh kasi mc.. u perlu banyakan bedrest..

pergi beli ubat duphaston utk kuatkan rahim..

perlu jumpa doctor segera dan bed rest.

kena banyakkan bed rest...

pergi spital terus la.