Minta pendapat ..

Saya pregnant dh nk masuk 7bulan. Normal ke berat baby 1kg200gram? Perut xbesar sangat kadang2 stress bila org tegur kenapa perut xbesar kan dh nk msuk 7bulan.

2 Các câu trả lời

perut xbesar tuu xpe sis sebab depend pada badan mommy jugaa..Saya masa 7bulan,bbybump pun xnampak sangat lagi..Kalau berat 1.2kg tuu normal sebab Saya haritu pun 7bulan berat bby 1.2 jugaa..tapi sekarang da 33w berat bby 2.38,doc cakap besar pulak 🤭