Bersama suami

Saya pregnant dalam 4 bulan, setiap kali bersama suami.. esoknya keputihan mesti keluar dengan ada bleeding sikit. Tak banyak dalam secalit dua. Normal ke lepas bersama keluar keputihan dan bleeding keesokannya? Dah habis lembut dah and berjaga2. Nak minta 2nd opinion..

2 Các câu trả lời

Masa sya 4bulan lebih sya bersama suami ada keputihan and bleeding bila pergi hospital check ada luka sikit dekat bahagian servik (APH 1degree) walaupun cuma slow jer so dr mintak utk tidak bersama dulu seminggu bagi luka okey and bleeding stop dulu , after seminggu baru bersama balik but still slow slow jer takut bleeding lagi

Ada buang dalam tak ? Biasanya kalau buang dalam, akan ade keluar keputihan sikit