Keputihan berketul ketika bersama

Hai mommies. Bahaya tak bila Keputihan keluar ketika bersama suami. Keluar berketul. Pregnant ni sensitif sikit hidung, so ada bau masam sikit. Vagina pun selalu rasa gatal bahagian dalam #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

4 Các câu trả lời

Ya bahaya. Tu mungkin dah infection sebab dah ada rasa gatal. Keputihan yg normal cair, tak berbau, tak gatal. Kena stop dulu bersama dan jumpa doktor untuk dapatkan rawatan

bahaya kepada bby jg. klu blh elakkan bsama dl kalau masi baru brpa minggu pregnant. pg hospital nti diorang akan cek keputihan tu dan kenapa gatal

bahaya tu mommy..takut ada infection..keputihan normal xgatal..bole try makan yogurt dlu..kalau x ok jgk, bole refer doc..

x normal tu sis, better rujuk doktor segera takut baby ada masalah..boleh keguguran