Sakit bahagian ari -ari

saya pregnant dah masuk 9 minggu 2 hari,sejak seminggu lalu saya kerap sakit bahagian ari2..adakah perkara ini normal atau saya bermasalah??

1 Trả lời

Betul wak.. sy dpt tahu pregnant masa 6minggu.. start dari hari tu sy sgugut mcm nak period tu.. tp on off la.. mybe sebab rahim mengembang.. skrg dh msuk 12weeks dh.. kurg dh sakit bhgian ari2 sbb dh dpt rasa ada benjol kat perut baby mmbsr dlm tu.. huhu.. smoga dpmudahkan smua ya 😘

5y trước

ohh maksudnya normal lah kan hehe alhamdulillah..saya pun rasa sbb rahim mengembang,tambah2 skarang tempoh janin membesar dngan cepat...aamiinn thank youu ;D