Pregnant Anak luar Nikah

saya pregnant anak luar nikah , kalau bersalin dekat hospital kerajaan takdak waris boleh ka ? saya kalau boleh takmau parents saya tau perkara ni 🥲

2 Các câu trả lời

JKM akan ambik anak sis ...kalau sis masih blom cukup umur lebih baik cari keluarga angkat kalau xmampu jaga sebab apa2 keputusan akan berkait dengan JKM...

kalau tak silap, nak discharge mmg kena ada waris kalau hosp kerajaan. tak boleh senang2 discharge sendiri sorang2

2y trước

bf tak dikira sebagai waris sis. waris tu suami/isteri ibu/bapa