siapa yang boleh teman?

hi mommies.. saya nak tnya kalau yg pregnant anak luar nikah nnti dkt hospital siapa ye yg boleh masuk? sbb saya xde waris

2 Các câu trả lời

maaf bertanya pasangan mmg takde ke... kalau dia ada boleh je dia tgk tapi utk masuk daalm labour room mmg tak boleh... kalau dah naik atas wad pun mmg dia tak boleh nak stay kecuali masa melawat

5d trước

Ya tak boleh

Mak, adik beradik perempuan, saudara perempuan, mak cik, ni je yang boleh teman

5d trước

hanya keluarga sahaja yang tak kira keluarga jauh atau dekat itu sahaja yang boleh keluarkan u dari hospital... pasangan tak boleh discharge kan u...