PERUT RASA TAK SELASA PADA AWAL KEHAMILAN

Saya pregnant 8minggu tapi perut rasa tak selesa Rasa mcm angin je. Berak pun susah.. Ada cara ke utk melegakan ? Boleh letak minyak panas ke😭

2 Các câu trả lời

Banyakkan makan buah-buahan bagi perut lawas sis.. saya amal makan buah alhamdulillah berak okay time preggy ni.. jangan letak minyak panas kesian dekat baby

Sama situasi saya juga ..tp jangan letak minyak panas kat perut ..sy banyak minum air mineral .. insha Allah mudah untuk buang air besar .