Normal atau tidak

Saya pregnant 4 bulan dan masih menyusukan anak umur 2 tahun 5 bulan. Soalan: 1) Adakah normal untuk rasa sakit di payudara bahagian atas? Baru start sakit petang tadi. On and off. 2) Recently rasa sakit bahagian puting especially bila anak start menyusu. Bila start menyusu tak lama kemudian akan ok. Perlu ke saya stop menyusukan anak pertama? Tq ♥️

2 Các câu trả lời

Sye tgh alamiii sis ... SME je situasi kite .. Mmg sket puting .. Tp lme2 ok dah ...n skg sye dh xbg sgt susu badan .. N slow2 ajr botol .. MLM je dy nyusu bdan ..