Terhentak kepala

Saya pregnant 38mgu smlm sya trjtuh .dan kepala terhentak kuat di dinding sbb nk elakkn prut kne bucu meja.akbt trhntk tu.start dr kjdian.. stiap kli sya bring sya akn glp mta bpusing ..trlalu krp .sampai sya tkut nk bring..knpa ye mcm tu.sya nk kehospitl tp ank tiada yg jg tkut sya dthn..bolh bg pndpt x kne sya krp glp mta

2 Các câu trả lời

mungkin darah tinggi.. better awak p hospital tanya..bahaya..anak tu xpe bwk je dlu..

saya xde drh tgii tknnn drh rendh je..