Hai smua..sya nk tnya sya dh lwt 2 mnggu peroid..tpi sya krp skt prt dn segugut..rasa tkak pun phit

Dan tak hidu apa pun bau skrg nie..knpe mcm tuu

4 Các câu trả lời

Sy pn mcm tu 27hb ritu sengugut cramp smpi blkg.. Dah ck upt tp samar mybe evap line.. Sis dah cek upt ke? Sy pn sma Delay 2mggu priod..

9mo trước

sama dgn kita le tu sengugut tuu...sya dh check upt tpi line ttp satu jee😔smpai skrg pun masih rasa sakit sengugut tu

Sis check la upt. Saya pun mcm tu senggugut je rasa.. perut penuh angin. Bila check upt x sangka 2 line

9mo trước

samalah...lambat 2minggu dah...cek tetap 1 line

sya dh check upt..tpi line satu jee😔sdgkn sya tk pernh delay mcm nie

Dah cuba check UPT?

9mo trước

sya dh buat upt tu tpi satu line sja😔sbb sya tk pernh delay pun sblum nie..