denggi

saya pregnant 18w dah dua hari demam.. doktor saspek saya denggi.. xde effect apa2 kt baby ke? saya risaulah..

2 Các câu trả lời

Saya dulu kena denggi at 38 w, kena warded seminggu. Alhamdulillah baby ok je. Doa byk2 yea mommy..inshaaAllah baby ok..

5y trước

Saya dulu demam denggi tu seminggu, memang sakit satu badan siap kena cucuk masuk air, dah kerap kena ke toilet so bawak lah ke toilet sekali 😅🤣 Bila teringat balik macam lucu pun ada. Bykkan bersabar k, Allah nak mudahkan dari segi lain kot. Saya lepas discharged je, 4 hari lepas tu bersalin. Alhamdulillah paling senang bersalin yg ni, sejam je dalam labour room, baby dah keluar. Good luck mommy