Boleh ke minum bird nest masa mengandung?

Saya pregnant 18minggu..boleh x minum air bird nest?? # 18minggu

5 Các câu trả lời

hari tu ada kawan mak, chinese lady suggest sy minum bird nest yg takde campur herba apa2. bagus for kulit mak and baby katanya. tk tahu betul ke idok, tapi sy tk try pon. tk boleh telan sebab tertengok bentuk dia sebelum proses tu.🤣

Boleh. Kalau tkde masalah kesihatan ok je. Saya pun ada minum ☺️ kalau ada gdm kena tgk jgk la kandungan gula dia

Boleh.. jngan ada campuran herba2 sudah.. cek juga kandungan gula dan karbohidratnya.

bird nest sahaja okay yg penting bahan lain yg dicampur sekali selamat utk kehamilan

bole