sakit ketika bersama

Saya pregnant 12weeks. Ada laa sepanjang preggy ni bersama dalam 4kali macam tu. Tapi since pregnant tiap kali bersama rasa sakit. Ada tak mummy2 yg rasa sakit jugak? Saya pun taktau sbb apa. ? maaf yaa kalau soalan Agak kotor.

24 Các câu trả lời

Normal je tu. Perut makin besar, kadang normal position dah tak serasi. Try position lain. Yang lebih selesa & tak sakit.

Sy yg 7bln lbh ni pn still rase sakit bila bersama..yg penting slow2 ye,sis..bmbg kandungan kt dlm,espcly yg trimstr 1

sy yg nak masuk 10w ni pon masih xberani nak bersama2 lagi sis..takut, nasib la suami fhm.. huhuhu

normal.. smggu skli pon rasa sakit 🤐 bila cuti lama sakit dia tu mcm nk tendang suami 🤣

cuba stop dulu bila bersama .. klau sakit ketika bersama tk best juga kng luka pula kt bawah tu

5y trước

Yess. Mungkin. Takpa kita stop dulu sebulan dua. Hihi

Position x sesuai kot sis, x pon kurang air biasalah pregnant hormon x menentu .

me everytime bersame😖 tpi trpkse lh jugak layan suami😶

5y trước

tkthulah sis mmng dri awal pregnt mmng sakit sgt nk bersame. mula2 mse mngndung dlm 4mnggu ke 6 mnggu mcmtu mmng sya tnk lnsung sbb sakit smpai lh skrg sakit jugak 😂 nk tnk trpkse jela hahahahaha suh suami beli pelincir kt pharmacy so tdelah rse sakit tu...

sakit juga sbb kering pd bahagian vagina.

kita geng ! tp still teruskan hahaha

Mgkin sbb kering tu psl skit sis...