tanda lendir coklat

hi saya pregnant 11w & ada lendir coklat mcm keputihan cuma warna coklat kenapa ya

2 Các câu trả lời

pergi hosp sis . sy masa 15week ada spotting coklat terus ke hosp , doc scan atas bawah . uri sy kebawah sikit & ada luka dekat faraj . kena tahan ward sehari utk doc pantau . doc bekalkan ubt kuat rahim . Alhamdulillah skng sy dh 5month . baby pn sihat . doc just pesan banyakkan rehat . jangan buat kerja berat2 . semalam checkup hosp result semua oke , uri dh tak kebawah , air ketuban cukup & baby pn aktif .

Once ada spotting, kena refer terus ke hosp utk check. Ada org yg ok, ada yg tak.