dinding rahim nipis

saya pregnancy 5week tapi scan baby dan kantung belum nampak dan dinding rahim nipis ada ka yg sama masalah macam saya sudah selamat bsalin .

dinding rahim nipis
5 Các câu trả lời

saya pun 5week sis ..tapi semlm g scan doc ckp dah ada kantung ... alhamdulillah..mungkin sis punya lambat kot jgn risau pasti ada ..satu je la jgn lasak sgt Kene jaga esok2

2y trước

ok sis tq

Mohon bedrest bebetul sis. Saya scan dinding rahim tebal pun tetap spotting & later gugur sebab banyak berjalan. Moga ada rezeki buat kita semua ❤️

2y trước

aminn

Mungkin awal lg sis, selalu kantung dgn baby ni nampak bila dh week 8 ke atas. Selagi xde spotting, upt masih positive sis bedrest btul2.

Saya pun 5week scan xnmpk apa lagi arini kluar spotting p cek dh 6week nmpk kantung dh

2y trước

Maaf bru tgk, sikit2 xpi 2/3 hri jgk kluar time kencing lekt time pakai pantyliner

hi sis, mcam mna keadaan sis skrng. sbb sya mngalami nya skrng