Salam semua mom..hari tu scan baby..ikut tarikh 5 minggu tapi nampak dinding Rahim tebal je..

Hanya nampak dinding rahim tebal je..dh ,5 minggu kantung janin xde lagi...ke tarikh period salah...

3 Các câu trả lời

Normal la tu sis awal lagi tu. Biasa orng pg 7w keatas. Saya pregnancy sblum ni pun pg awal mmg nmpak rahim je tebal. So pregnancy kalini saya tau dah so saya plan pg 8w keatas nnt.

Samalah dengan kita sis. Tgh risau ni😭

2y trước

Kannn jaga makan sis jangan lasak sangat juga. Harao semuanya akan okay je

nie scan biasa perut