GBS +ve

Saya positif GBS.. macam mana nak atasi? Saya dh 35 minggu..

11 Các câu trả lời

Ptut laa sekarang gatal tu tak boleh bawak bincang dah.. igtkan sy sorang saja rasa mcm tu.. ptut bgtau nurse ke ? tak suka laa nak kena pergi check up tiap hari plak nnti.. dh laa ramai 😫

5y trước

Azalea : sy ni smggu kad angels dua kli appointment jenuh jgk p dsbbkn anak yg dlm kndungan tkut tkna jgkitan kuman atau bacteria sy cegah awal p tadew lha awl sgt syg dpt gbs ni 37w.. Dkt sgt gn due date da.. P on gn antibiotic lha skunkk..