USOD taktahu usia kandungan

Saya period tak teratur, last period 7/3. Dpt tau pregnant 3/7 sebab saja2 buat upt. Pergi klinik scan dah 6minggu. Then bila scan mesti jadi lain lari 2 3 hari. Normal ke ya? Saya risau pulak. Haritu bukak buku refer to latest scan 9w5h tapi scan kat kk bby 10w3h doc pon confuse 😭 ada tak yg pernah mcm ni? #bantujawab #ingintahu #firstmom

5 Các câu trả lời

Normal awk.. Sy pom USOD jgk..stiap kli scan mmg akn lain2 sbb bergantung pada perkembangan bby.. Biasa doktor akn ambik scan yg plg awl lebih tepat..scan kli kedua atau ketiga ad beza sikit2 dri scan first tpi x lari jauh beza.. Tuu doktor akn ambik scan yg first.. Sy 2x pregnant USOD..hehe jgn rsau okay.. Kecuali jauh beza.. Doktor akn scan lagi tuk tgok tarikh mane satu yg lebih dekat antara scan sblom2 nie.. Jdi doktor akn ambik tarikh scan yg x banyak beza tarikh.. Xtw sis fhm x.. Mcm berbelit sy ckp😂

normal.. harini scan dpt lain2 pun blh.. mesin lain pn blh beza, mesin sama pn blh beza

sama lah. tu normal sbb mesin tu tgk ukuran baby.

normal