Last period 15/4.

Saya period regular. Sejak bulan lepas saya makan pregnacare. Cycle jd panjang. This month saya makan wife&husband. Kalau ikut app, dah cycle ke 46. Selalu saya dalam 29-31 je. Check upt malam tadi saya beli pharmacy, negative. Entahlah.

Last period 15/4.
3 Các câu trả lời

Check suhu badan tinggi tak? Biasanya kalau tinggi ada kemungkinan pregnant..suhu bdn akan maintain tinggi kecuali nk period..bila nk period suhu akan turun mendadak 34-35. Cuba try kaedah bbt jugak utk conceive. Sy buat bbt utk 3 anak sy..kena rajin sikitlah. Tp by month 2-3 app dh boleh detect waktu subur bdn kita. (Based on body temp), sesuai utk yg period regular. just sharing. 🫰🏻

1y trước

Terima kasih kak byk berkongsi ilmu. Ya betul. Dah 2 hari ni. Temperature badan maintain atas 37c. Hidung sumbat. Kahak byk. Lg satupun sbb dua bulan lepas saya demam high temperature, jd tinggal batuk. Batuk ni tak hilang2 dah dua bulan. Pegi clinic pun dia kata takde apa2. Tp saya tak check lg upt lepas dua hari ni. Sbb dua hari sebelumnya saya dah check tp negative. Jd malas dah saya nak check. Saya mmg ada 3 app. Premom & flo. Premom dah jd tak betul sbb bila saya update opk, dia kejap naik & turun sbb opk saya mmg selalu dpt high. Saya suspect saya PCOS, inbalance hormon. Cuma app flo je saya depend skrg. Skrg ni dah cycle ke 47 masih tak period. Tp V saya terasa je mcm nak period tu. Rasa pedih2. Perut sikit2 je terasa cramp. Kencing takde sgt pun. Still consider ok.

Cuba check upt awal pagi baru bangun tido pakai first urine. Kalau awal2 pregnant waktu tu je boleh dapat double line tu pun sangat lah samar. Sis boleh try 😉

cek upt