Girl or boy?

Saya pergi routine checkup 16 weeks, masa scan my doctor cakap mungkin boy. Then schedule detail scan at 20 weeks, doctor confirm girl. Saya tak puas hati so saya try gender scan clinic lain dgn sonographer nampak la penis dgn scrotum. Memang benda ni normal ke terjadi tiba2 tak nampak penis bila scan and mistaken as girl? Apa pengalaman korg ya? #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

mmg.. lg2 klu scan 2D. klu nk lg jelas blh la buat 4D,5D or 6D. ada juga klinik yg buat warranty scan. mksudnya klu dah scan Salah jantina masa lahir, blh minta refund dkat klinik tu balik..