Puasa 11 week

Saya peagnant 11 week. Terasa lapar tu cepat. Tapi bola mkn sikit ja dh kenyang . Kemudian lapar balik. Bila lapar tu sampai pedih² perut. Ada tak yg merasi seperti saya ? Tapi bila puasa ok .

8 Các câu trả lời

saya sekarang 12w pun macam tu, sebijik sangat. ada jugak cramp bhgian ari2 sikit. ni nak pergi scan, sbb kita tk nampak baby kt dalam macam mana kan. harap baik2 je😣

ya Allah..sama la awk..rasa lapar sgt tp bila makan ckit je lalu..lepas tu rasa loya..semoga kita semua kuat ye smpai la due date nanti..

Saya juga mengalamai yg sama macam puan.Saya pregnant anak ke2 anak 1st dulu saya tak macam ni.

saya pun sama skrg dh 11 week tp makan kurang selera… teringin tu ada. perut kadang sebu je

samala , kerap lapar tp tdk Tau mau mkn apa2 hmmmmm perut rsa pedih sllu

1y trước

sya dua bulan lebih sdh sis , smoga kita sma2 kuat yaa

tak puasa.. risau baby.. alahan teruk

sama saya tak pose risau kan baby

bila