Disahkan gugur 'missed miscarriage' .. 10weeks

saya p scan ikut kan dah 10minggu..tp dr. kata saya dh ggur..selang seminggu try bt upt dkt rumah ,sb xdk trun drh apa..naik macam ni..boleh bantu? saya keliru .. sb scan tu dr. xnampak lgsg kantung atau janin.. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

Disahkan gugur 'missed miscarriage' ..  10weeks
1 Trả lời

Hi sis, ini mungkin saki baki hormon hcg dlm badan yg belum turun sbb tu upt masih nampak pregnant ataupun sis boleh dptkan 2nd opinion dr klinik lain utk sahkan keputusan.

3y trước

Sis skrg week 11 ke? Ada try check kat KK ke? Sepatutnya kalau dah week 10, dah buka buku pink and nampak heartbeat, masa check tu ada heartbeat ke before doctor dah x de? Jgn risau sis monitor dulu badan, kalau dah x de, upt result akan jadi semakin samar, lepas tu hilang, and kalau ada janin upt result akan jadi semakin pekat.