lupa

Saya nk tya..klu 8 mggu dah bleh rasa denyutan ke...dah xingt...sbb mggu lps scan...nmpk kantung je...tu yg nk tye..8 mggu ni kita dh bleh rasa pape x...

6 Các câu trả lời

Sy preggy 17week nurse xdpt dgr lg heart beat bby. Mse scan doc ad tnjuk jntung bby. Bby kick pn xdpt rse lg. Myb kulit perut sy tebal kot 😅 mklumlah ank dh 2 tubuh plak chubby 🤭

Masih awal sis nak rasa apa2 8w ni. Kita akan rasa baby gerak 16w keatas. 10w keatas sis cuba scan balik. InshaAllah dh nampak dh heartbeat tu.

Denyutan baby dh boleh nampak n dengar waktu scan. Tapi sy xrasa apa2 dlm perut masa week 8.

Mgkin ad denyutan nadi bby ke..inshaallah.mggu dpn repeat scan..hrp bby sht

Sy 16w baru nurse dpt dgr denyutan jantung baby pakai baby dopler kat klinik

12 minggu pn belum..nurse kata kecik lg..mybe 14 minggu keatas..