Mengamuk menyusu kne tukar susu ke

Saya nk tumpang tnya ank sy minun lactogen berak kecing ok ..bert pon ok..tp masa nk masuk 2 bulan lbh hri tu diap jd mengmuk masa menyusu ltk puting mulut dia pusing2 muka... Ni dh 3 buln ++ still sma susu kdng hbis kdg x puas nk hbis kadang smpai 2 jm nk hbis 4oz.. perlu sy tukr susu ke ya#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

tukar puting sis.. klu gne yg slow flow bley tukar gne medium flow.. anak sye dlu tyme 3 bln mcm tu jgak..

1y trước

haah.. ok dye mnum..