bf anak dan tgh pregnant

saya tgh mengandung ank kdua 21w, ank first menyusu badan smpai skrg .. tapi sejak sebulan lalu mcm tu waktu dia nk lekapkan mulut dia dkt puting , puting rasa sakit sgt tp skjp sje lps dh hisap tu dh ok .. knpe ye mcm tu ada yg pernah mengalami bnda yg sama tk

4 Các câu trả lời

Yup normal. Sy pun nyusu badan anak masa preggy tapi bila dah masuk 3 4 bulan prrggy susu pun kering. So bila anak isap nipple memang akak jadi sakit and sensitif

doc ada bgtw puan prlu stop susukan ank tak ms pregnnt .mcm adik ipa sy dlu doc suruh stop bf ank lepas dh tw pregnant

8mo trước

normal sbb nipple tgh sensitive skrg awk...kalau xde rasa cramp n doc pon ckp ok blh je bf ank awk😊

aah. mmg nipple sensitive pun. sakit je.

normal sis..