Bby sy bru 2 bln. Dia berak taik hitam & cair.minum lactogen dr dlu lg tp skrg bru jd mcm ni. Dlu ok

8 Các câu trả lời

klau minum lactogen berak bby mmg mcm tu... esok dia dh mkn berak dia jdi warna lain... ank sy dlu mcm² susu try... S26, dugro, dutch lady semua berak keras... lactogen je berak okey... warna mmg mcm tu sbb lactogen formula dia dh tukar baru... warna berak mmg normal klau hijau lumut tu

Masa ank sulung sy bg lactogen gak..najis dia mmg warna tu bila tnya doc..doc bgtau najis mcm tu terlampau byk zat besi x silap sy..x ingt dh sy..doc suggest tukar susu..sy pun tukar alhamdulillah ok.

4y trước

Saya try n error..last ank sy sesuai dgn dupro

Sama mcm baby sy. Dah tak sesuai kot. Tukar susu lain pulak

Kalau hijau normal kew

Tkr susu..try similac.

Try frisolac step 1

Bawa g jumpa doctor

Tukar susu