Ya Allah takut nya saya 21w2d

Saya nk tnya, saya baru 21minggu.. tdii subuh saya bngun kencing, adaa kluar sikit lendir coklat darah² sikit MCM tu... Dgn saya yg sakit pinggang hingga bawah perut... Pinggang saya sakit Sgt...Sebb x bole bdiri lama dan duduk ... Ada sape2 prnh alami tak ? Saya rsau

2 Các câu trả lời

sy smlm skit sgt pinggang sampai bwh perut tiba2 je.. suh suami urut skit,sy bring trik nfas ikt hdung lpas ikut mulut than skit sakit. alhamdulillah xde kluar ape2

6mo trước

saya pun MCM tu semlm..maybe Sebb saya kepenatan.. sakit pinggang smpaii ke kaki ..hsbnd urut² pelan² ..tapii Tkejut subuh tdii tiba² kluar MCM tu..rsau Sgt...

pergi LR bawa buku pink.

6mo trước

xkisah berapa minggu pun, apa2 discaj especially lendir darah is not normal. boleh jd nk bersalin since ada mention sakit perut.