Lendir coklat

Haii mommy ade X yg 5week. Ade kluar lendir coklat tp ade nmpk sikit cm darah sebb ape yer takut nya....yaallah....smga baby ok xde pape.....ikutkn da 5w4d bila scan 4w4d..

3 Các câu trả lời

Sy pun mcmtu spotting on off. Sy dh pergi hospital kerajaan dan swasta for 2nd opinion. Kat kerajaan ma tu tk dpt nk explain kenapa benda ni spotting on off, cuma dia diagnosed threatened miscarriage tp baby elok sihat membesar, dh ada heartbeat pun masa tu 7weeks. Td sy pegi swasta doktor ckp proses penempelan mmg dia ada fasa spotting on off asalkan spotting tu bkn fresh blood disertai cramp perut dan pinggang. Harini sy 7w4d bila scan td pun baru 6w6d beza lebih kurang seminggu, tp doktor ckp normal mcmtu tak lari jauh beza sgt

2y trước

aminnn terima kasih smga DOA sis makbul utk sy...amin2

Mungkin kntung nak menempel.. mungkin juga ancaman keguguran. If brown2 camtu ok lagi kalau dah warna merah darah tu better g pakar trus.

2y trước

insha'Allah smga baby sy sihat ...xde ape2 pikir baik2 je...TQ sis...sebb sy pna kguguran 2bln lpas...

Saya pun macam tu jugak.. Saya refer dua klinik.. Dua2 kata normal.. Tapi better awak cek dekat Doktor juga untuk kepastian..

2y trước

alhamdulillah sy Hari kdua ade coklat klua....pastu lendir putih plak ..smga sy n bby kuat