27wk3d

saya nk tnya mmy2 semua. normal ke 27wk ni setiap masa rasa vibrate jer bawah pusat. rasa mcm gerak2 yg tak berhenti tu. or saya ada salah position masa dduk yg buat bby jdi gerak tak berhenti #FirstTimePreg

1 Trả lời

Rasa denyut denyut ke ? Saya pun rasa macam tu sis, orang cakap tu baby sedu. Tak tahu lah betul ke tak. 😅

5y trước

Saya pun selalu rasa macam tu. Baby okay je sihat. Kandungan sis dengan saya sama 27 week 4 day jugak.