Pergerakan Bayi

Saya nk tau, minggu ke berapa sbnrnya kita akan rasa bby bergerak.. yg kata rasa rama2 semua tu. Ada yg kata seawal 16 minggu. Saya nk masuk 17 minggu tp saya xde rasa apa. Denyut2 je kdg kt area perut tp x pasti la denyut nadi atau ape. Tak berani nk cakap. Adakah ketebalan lemak perut mempengaruhi jugak, sbb saya mmg sebelum preggy dh buncit.. #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstbaby

6 Các câu trả lời

sebenarnya baby bergerak seawal 13 week cuma perasan @ tak je