Keliru dgn apps the asianparent

Saya nk tanya, kenapa sy punya apps dia macam tak tally ye. Yg atas dgn yg bawah. Sy jd keliru nk baca perkembangan anak.. atau dia mmg mcm ni. Ibu2 yg lain, mcm ni juga ke?

Keliru dgn apps the asianparent
11 Các câu trả lời

tmpt sya pun mcm ni jg , ats dan bawah x sama.. xtau nak ikut mcm mana 😅

2y trước

itulah. jadi x tahu nk ikut yg mana

Hi, Terima kasih di atas feedback anda. Boleh saya tahu, apa yang tidak tally ya?

2y trước

umur anak di bahagian atas 1tahun 2m 22d.. di bahagian bawah 1tahun 1m 19d. klu ikutkan dgn umur anak yg sebetulnya adalah di bahagian atas. tetapi untuk penerangan perkembangan anak tu.. yg mana sebenarnya dia ikut unur yg atas atau bawah . sy jd pening nk baca. adakah dia ikut ukur yg atas atau bawah. terima kasih admin.

Sy baru prasan, Sy pny pn sama... tarikh atas n bwah x tally😄

Baru baru ni jadi mcm tu juga, saya edit semula dekat setting

saya punya sama atas dengan bawah

Tunggu admin jawab ya

2y trước

🌻

sy punya tally ja

edit kt setting

mcm tu jg

👌🏽