Pertanyaan

Saya nk tanya, doc ckp sy mgkin luar rahim doc bg ubat kuatkn rahim la sbb sy de bleeding . Soalan sy kwn2 sy semua berehat je dlm mase sebulan . Tp sy bru seminggu berehat di rumah tkada bt kerja rumah berat. Sy nk keluar beli brg keperluan bersama suami . Blh ke tak sy keluar jln . Maaf soalan pnjng#firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

dalam seminggu ni awak ada bleeding atau spotting lagi tak?

1y trước

Ok sis terima kasih . Itu la sy igt Pagi2 nk keluar cpt balik sbb tkot ramai org jd lg lama kt luar nnti kn .