Minggu ke brape boleh check klinik?

Saya dh mggu ke tujuh just nak tanye kndungan dah berapa bulan kita perlu rujuk ke klinik semula? #firstbaby 1st time sy g klinik sy 5 mggu pastu sy bleeding time tu 6mggu tu last sy g check so bila lg kne pergi sbb doc dh bg ubat kuatkn rahim time bleeding sikit hari tu... Alhamdulillah doc ckp bby dah de jntung... Sy cnfius kne g klinik tiap mggu je cmne? #1stimemom

1 Trả lời

klau sy msa 8minggu sy gi klinik untk bt buku pink.. seeloknya sis call kk untk bt appointment untk buka buku pink,sng sikit sbb skrg musim covid kn.. 😊

4y trước

sis tnggu 8minggu keatas pown ok jer klau nk bt buku pink sy rse.. jnji jgn lupa mkn asid folic.. sy pown bru jer lg jgk.. 😁