Ubatan utuk berpantang

Hi, saya nk minta pendapat set berpantang yg mana yg ok n harga ekonomi. Atau ada suggestion ubat yg sesuai utk bepantang yg loose item. Sbb pengalaman sebelum ni set berpantang tak habis disebab kn ank kuning n berulang hospital jadi nye yg mandian herba ke semua tu tak digunakan. Kali ni ingat nk cari yg mana perlu shaja tp tak tau mne yg ok

11 Các câu trả lời

cube cari produk Warisan Wak Kayah dia ade jual lost item jugak... so awk boleh beli barang y perlu saja... lagi satu nak bagi tau sebenarnya mandian herba 3 awk boleh gunekan selepas berpantang jugak... sbb mandian herba ney bagus.. dia boleh segarkan badan kita y lesu² tu.. sy bercakap atas dasar pengalaman.. sbb sy still mandi herba sampai ank umur 2thun lebih...

Bagus sejak turun temurun. Saya syorkan awak guna produk ni. Saya lepas bersalin guna produk NonaRoguy je. Senang dan mudah set berpantang modern. Teh, Pil Herbanika, Minyak Herbanika, Minyak Telon Baby. Lengkap dalam satu pek. Berbaloi. Saya dah masuk bulan 3 masih belum habis produk ni. Jimat kos. Disahkan KKM dan dijamin halal

sy bli jenama sariayu kt shppee.. ada tapel, param,pilis n mnyk telon bby.. yg jamu untk mkn sy bli phytonatal nr n bli kt opah sy.. mmg betul kite sibuk dgn bby, kdg2 xsempat nk pakai or mkn bnda2 ni, tp kne ingt.. bdn kne jaga sbb nk pkai lama kn, yg pnting untk suami.. air msak pn kne mnum bnyk..

entah le sebab tak penah ambik port pasal set pantang larang tu 😅😅 just jaga kebersihan & jaga diet je.. 2-3 minggu pertama banyakkan rehat je.. lepas tu aktifkan diri sikit yg ringan2. cukup dgn tu je berat dah turun 13kg dlm tempoh 44hari.

kalau xpakai xpayahla beli..beli sabun yg wangi2 je..pendapat sy la jgn marah ye puan..sbb sy pun pernah beli set pantang skali xsempat pakai sbb sibuk dgn baby..nak mandi lama2 semua jd kenangan sbb suami xpandai jaga baby n duduk rumah sorang..

Nona roguy ok. Sy pn pkai msa berpntang. Badan x msuk angin pkai mnyak dia.. Selesa je.. Jamu dia pn ok.. Beli set biasa je..

4y trước

Yang ada 4 jenis tu je.

Sy beli set sari ayu utk Pilis, param, myk telon. Utk dalaman just beli jamu nenek, mmg sy amalkan dr sblm preggy.

Saya just beli pilis, losyen, minyak sejuta khasiat anugerah je. Dengan phytonatal nona roguy

mil saya suruh beli set air mancur maklum first baby

sari ayu. boleh tepek2 pakai sendiri je.