anak asyik nak dukung jer

saya ni salah didik anak ke. anak saya baby lagi, baru 4 bulan. dia asyik nak saya dukung, kalau x dia akan ngis. dia akan baring atas tilam dia dlm 5 minit pastu nmpak saya dia terus merenget2... pada saya benda ni normal....adala jugak org tua2 kata kat saya " ha tula, ajar lagi anak bedukung..kan dia dah jadi mnja asyik nak dukung jer"... ada x yg sama mcm saya

6 Các câu trả lời

normal je. mesti la anak kita nk dkt kita. sbb dia kenal mama dia. xperlu simpan dlm hati. just awak buat mcm biasa je. nnt bila baby dh besar confirm rindu moment baby time kecik nk kita berdukung. hee anak sy yg 1st dh 2tahun ++ pon kalau nangis or nk something nk sy dukung. hee. sy okay je nk dukung dia

Elok la maksudnya anak kita cukup kasih sayang and selesa dengan kita, dia tahu dia rasa selamat dengan kita. Abaikan apa orang tua cakap, baby ni dia memang akan seek comfort sebab dia baru je hidup dalam dunia ni

Anak kita kan… mmg nak dkt kita la. Anak sy 8 bln pun tengok org x kenal dia x nak. Lagi mulut2 org tua mcmtu, ha lagi dia x nak 🤣

sama la ngan anak saya sis start 4 bulan asyik nak dukung je walaupun tak ajar dukung. normal je cuma kadang penat la

normal je tu sbb mata dia pon dah jelas dh kenal ibu dia mmg dia nk merengek aje la .. lama2 nanti dia ok la tu

xde la sis.. anak sye pun sme.. memg gitu fasa nye.. org tua2 memg mcm2 ckp nye.. abaikan je la..