Baby tak nak diletak

Ada tak bayi 3 bulan tak suka kena letak? Terpaksa saya dukung dia … kalau tak dia asyik nangis je. Huhu

5 Các câu trả lời

anak adik saya pun macam ni. bila dukung pun nak rapat ke badan, nak tegak, tak boleh baringkan. bila kita periksa, rupanya kembung. sebab tu dia tak selesa baring. cuba sis periksa perut anak sis, kut2 kembung. anak adik tu saya sapu minyak telin, bagi dia senaman basikal tu, lepas kentut2/sendawa, baru dia selesa nak letak bawah dan tidur

10mo trước

tak sure kalau ada cara yg lebih efficient 😅 tapi saya selalu tepuk2 sikit perut dia. kalau bunyi macam kosong/berangin tu maksudnya dia kembung

cuba follow babylanguage kat intragram. kat situ byk tips2 untuk baby yg jenis mengempeng.. Sy cuba kat anak sy Alhamdulillah skrg dah boleh tdo letak. cuba la..

Bayi 1 tahun saya pun macam tu lagi. Bagi kat bapa dia pun dia tak nak. Saya skrg dah boleh buat byk benda guna satu tangan je.

10mo trước

Hebat sis 🤣🤣

separation anxienty kot baby awak, sbb anak saya pun mcm tuh. ni da besar sikit baru okay.

kalau penat pegang nnti beli carrier...nk buat kje pun senang nnti .mg dpmudahkan segalanya amiin

10mo trước

Baik terima kasih