Senaman hamil

Saya naktanya , saya sekarang 31week . Week yangg keberapa kitaa dahboleh mulaa buatt senaman untuk baby masukk laluan tuu ? # firstmom

2 Các câu trả lời

Saya 28 weeks dah mula join prenatal exercise class. Next month 32 weeks, plan start buat kat rumah gymball exercise pula. 💪🏽

12mo trước

Prenatal exercise tu saya follow kelas. Weekend. 1 jam je. Gymball exercise, saya follow kelas gentle birth punya. So buat sendiri ikut masa kita. Sehari 30 minit pun dah ok. 😄

Boleh je buat sekarang