Ingin bertanye

Saya nak tye macam mane nak buat haid teratur ye

1 Trả lời

Xleh...sbb tu bergantung pd hormon..if u mkn /ccuk perancang pon bergntung pd hormon u..either haid u akn teratur or not..sy jnis teratur sblm kawen..slpas bersalin, & ccuk depo xteratur smpai skang

5y trước

Tu saya pernah pakai IUD sebelum ni...tapi saya pakai xlama dalam 5 bulan gitu la...saya dah bukuk IUD tu bulan 10 tahun lepas tapi sampai sekarang saya de rezeki lg...pastu period xteratur...xsabar lame nak baby lg macam org😭