Nak tanya ????

Hi, saya nak tnya positive kan. Sebab tadi saya pergi check klinik pun doctor scan tak nampak lagi, doctor ckp itu kiraan last period dah 5 week. Ni first baby saya, saya takde apa apa alahan tu yang macam taktahu pregnant ke tak ? saya buat first pagi pagi & second petang hari yang sama.

Nak tanya ????
2 Các câu trả lời

Alhamdulillah...tahniah..awal lg kot.. sbb tu scan xnmpk..sy pn xde alahan lg.. 7weeks.. smpai bnyk kali buat UPT.. nk sah kn lg..terus ke klinik buat ujian urin juga.. bila doc ckp positif bru percaya... 😂scan pn nmpk kantung ja..

4y trước

yeke, sama la kita. Semoga awak & baby sihat sihat je, and اَللّهُ permudahkan urusan awak. Thank you 😍

Alhamdulillah..congrats sis..jaga diri tau...

4y trước

Thank you sis ❤️