Baby umur 12 hari

Saya nak tnya normal ke baby 12 hari asyik tidur je.. nangis pun jarang.. nangis hnya klau lmbat bgi dia susu je. Dia x cerewet x byk ragam.. klau dia bngun pun.. kita tggl dia baring dia diam je . Bgi sya ok je.. tpi bapa dia trlebih risau.. dia ckp napa baby tak aktif..

3 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Anak yang jenis tak banyak ragam. Senang jaga. Tak ada apa-apa pun. Kalau kenyang, dia tak tidur pun dia explore benda sekeliling dia je 🤭

Kuning lagi tak tu… skk kalau kuning baby mmg kuat skit tidur…kne selalu kejutkan… kalau x kuning kuat tido dye tengah biasekn pola tidur dia😂

2y trước

abis dah kuning dia.. masa kuning ari tu mmg tdur je.. skrg pn asyik tdur je

waktu tidur baby🌻. masa checkup baby dkt kk nnt cuba tnya nurse tau.