Baby 2 bulan 12 hari asyik tidur

Hi ibu-ibu nak tanya normal ke baby 2 bulan 12 hari asyik tidur je ? Bangun pun sekejap je 5 atau 10 minit lepastu dia sambung tidur sampai la malam , malam pun tak berjaga dia mmg tidur je , normal ke tak ya?

6 Các câu trả lời

baby sy skrg 2b8h, sblum umur 2 bulan dia banyak tido, setiap 3 jam dia akan bangun mintak susu mcm dah set aje mata nye, selebihnya tido.. dah masuk 2 bulan lain pulak peel nye, siang dia tido mlm berjaga mata bulat je.. start smlm siang berjaga, mlm tido lena bangun menyusu pastu smbung tido balik.. siang ajak org bersembang atau main sendiri.. kalau x ada org atau da bosan dia akan merengek sbb ngntok tp x nak tido, setiap jam mintak susu bila buat sikit x ckup, bila buat bnyak x habis plak tekak kering agak nye..

5mo trước

Sama sis. Normal je tu

normal anak saya pun dua bulan bangun untuk nangis je sebab nak susu then tidur balik, dah itu je dorang boleh buat konon nak tummy time pun tk sempat 😂 takpa kalau baby tidur jangan diganggu tu mmg tumbesaran dorang..

sma mcm ank sya dia pn 2 blan stngah jga..snng btul jga siang kerjanya tdur je..mlm pn bngn nk susu je..kdng tu rsau jga ank aq ni mmng x nk bngun ke😂 nk buat tummy time pn dia blh bntai tdo

baby sy 2 bln 9 hri....siang tdr skjp sngt pling lme pon stgh jam klu x 15 mnit atu 10 mnit dah bngun....dia akn tdr 2 jam kmudian....tpi skjp je....mlm dia tdr bngun nk mnyusu je....

6mo trước

sama dengan saya. siang, susah nak tidur lama.. menangis ngamuk baru tidur tapi sekejap je. menyusu pun 5 minit lepas tu tidur 30 minit.. bangun lagi nanges 😅

sama sis baby saya 2 bulan 11 hari, satu harini dia asek tidur je bangun untuk susu saja, saya sampai ws kakak ipar tanya normal ke tak, risau sangat

sama sis..risau juga dbuatnya😂