pendarahan kandungan enam minggu adakah selamat

Saya nak tnya ibu², harini saya 6weeks tapi bila saya buang air kecil ada keluar darah seperti period.. kencing kali kedua juga masih ada pendarahan. Adakah saya keguguran? cuma ada rasa sakit seperti senggugut je. Kandungan pertama tiada pengalaman.

1 Trả lời

Boleh jadi threatened miscarriage tu. better pergi klinik cepat. Based on my experience, saya punya keluar darah coklat macam period tu masa awal-awal lepastu keluar darah. Masa dekat hospital keluar ketulan darah and doctor confirmkan dah miscarriage. And ada rasa cramp masa ketulan darah tu keluar. Semoga baik-baik je untuk awak.