Stress nya hb tak cantik,cara pemakanan dah betul dah.ada tak supliment nak cantik kn hb.tolong pls

Stress hb tak cantik 🥹

6 Các câu trả lời

sama la sis , mcm2 dh iktiar ikut smua dr suruh sma je makin drop . ambk drh tgk hb rendh smua cek ecg ok je normal . mgkn bawaan kot . redha je la yg pnting sma kuat dn sihat smpai bslin

Sya amalkm minum ais sunquick oren tu tanpa gula tiap2 pagi, alhamdulillah hb cntik 13 ke atas spnjng 5 bln ni dh, doc suggest kan

Sy amalkan safron dan Pati delima dan ubat doktor BG je.. Alhamdulillah cantik je hb.. walaupun pregy twin.. 13.9. 14

2mo trước

Sis beli safron di mana yaaa. Boleh share?

Sama la. Saya banyak makan jambu batu + buah naga pun sama. Setiap kali check up mesti turun 😅

1mo trước

sama jugak. sekarang ni saya tengah iktihar minum air kurma merah campur degan gula batu.harap² cantik lah hb

try mkn jambu batu sis

waktu makan ubat jaga jarak?

2mo trước

jaga .kalaw sarapan awal saya jarak kn 2 jam baru makan ubat.macam tu jugak kalau selepas makan 2 jam jugak.